Gesundagården

Gesunda-Gården erbjuder Er ett prisvärt boende i välutrustade stugor. Passa på att besöka den vackra Siljansbygden som Erbjuder tillfälle till MÅNGA olika aktiviteter HELA året runt! Till exempel Bad, fiske, cykelturer, kanoting, ridning, svamp och bärplockning, fågelskådning. Skidåkning, skridsko, musik & teater, dans och restauranger samt hemslöjd med mycket mycket mera. Luta dig tillbaka och planera Din semester i Dalarna hos Gesunda-Gården.
Planera in ett besök på Gesunda-Gården och bo i någon av våra stugor "Olle" & "Lova , "Wille" & "Tilde" samt "Liten", namngivna efter våra barnbarn.

Titta gärna på vår hemsida: www.gesunda-garden.com

För lägsta pris kontakta Gesunda-Gården via telefon 070-219 88 12 eller 0250-101 87 eller via MAIL info@gesunda-garden.com.Tomtelandstugan

Hyr en sagolik stuga nära gesundaberget och tomteland. Stugan är 65m2 med loft på ca 20 m2. I stugan finns det 7 till 8 bäddar, diskmaskin, mikro, torkskåp, TV och DVD, WC och dusch, braskamin, vedeldad bastu, vallabod, altan, motorvärmare och grill.

Stugan ligger i närheten av Gesundaberget, som upplevs som bäst året runt med utförsåkning, längdskidåkning, skotersafari mm på vinterhalvåret. Under sommaren kan man åka downhill/mountainbike och vandra i den vackra naturen. Skärmflygning pågår även året om från toppen på berget.

Intill Gesundaberget hittar man även Tomteland, som också har öppet året runt.

I närheten av Gesunda by ligger Sollerön med fina badstränder och golfbana.

Kontaktperson:
Igor Kourinnoi
www.tomtelandstugan.seTollargården

Tollagårdens stugby i Gesunda ligger 16 km sydväst om Mora vid Siljans västra strand. Det är ett naturskönt område med storskogen "bakom ryggen" och ett femtiotal meter till Siljans badvänliga vatten. Stugbyn består av 11 timrade stugor (4 -12 bäddar) i genuin dalastil med bl.a. blyinfattade fönster. Det är moderna stugor (WC, dusch, färg-TV m.m. - en del med öppen spis och egen bastu), utrustade för självhushåll - det enda gästen behöver medtaga själv - är lakan och handdukar. Bastu och tvättstuga finns inom området.
Välsorterad livsmedelsbutik ca 1 km från Tollagården

För mer information kring bokning, kontakta:
Inger Larsson
Telefon: 0250 - 210 33
tollagarden@hotmail.comÅsengården

Oavsett när på året du besöker oss så händer det alltid något i Åsengårdens närhet! Med fantastisk natur runt knuten finns möjlighet till naturupplevelser utöver det vanliga. Vill du hellre shoppa finns det gott om möjlighet till det i orterna runt Siljan. Historia, kultur och hantverk hittar du i nästan varje by runt Siljan.

För mer information, se vår hemsida: www.asengarden.seMora Vandrarhem

Ett hemtrevligt och personligt boende.
Jag som är värd på Mora vandrarhem & Gästhem heter Maria Olofson-Thörnqvist. Jag hälsar er välkomna till mig för att uppleva min och Siljansbygdens gästfrihet. Jag bor själv ett par km från vandrarhemmet. Här är omgivningen full av spännande utflyktsmål samtidigt som den erbjuder lugn rekreation. Våra största turistsäsonger är Vasaloppet, sportlovsveckorna samt sommarhalvåret. Men vi har också mycket att erbjuda resten av året, och då har vi också mer tid att riktigt pyssla om er.

För mer information, se vår hemsida: www.moravandrarhem.seRödluvan

Välkommen till Dalarna och stuga Rödluvan.
Stugan är byggd i Etage med 5 meter takhöjd som ger stor rymd och ett härligt ljusflöde.
Bastu, egen grillplats och parkering vid stuga.
Granne med stugan är häftiga familjeplatsen Tomteland.
Skidanläggning Ski In/Out, svart-grön pist, åk från stugan.
Gesunda Hantverksby och Relaxen med ädelfiske.

För mer information, se vår hemsida: www.stuga.beStugan Rödluvan Gesunda

Min fina stuga heter Rödluvan och ligger gångväg från Gesundaberget och Tomteland.
Huset består av en lägenhet av fyra och ligger på övervåningen med egen ingång och egen balkong på baksidan.
Stugan ligger naturskönt med Siljan på ena sidan och berget på andra.
Rödluvan är byggd i 2-plan med 4,5m takhöjd vilket gör att den känns väldigt rymlig.

För mer information, se vår hemsida: www.stugan.beSollerö Semesterby

Sollerö Semesterby ligger vackert beläget på Solleröns sydvästra sida med utsikt mot Gesundaberget.
I dess direkta närhet ligger Sollerö Golfklubb som erbjuder en trevlig och utmanade 18-håls bana.
Där finns även Restaurang Jugen jon ( jugenjon.se ) samt Sollerö Camping med badplats och lekpark. Nära till Gesundaberget , Tomteland samt Mora.
Inom 5min bilresa finns även en välsorterad livsmedelsbutik i Sollerö Centrum. Mer information om vår vackert belägna ö finns på www.solleron.se.
Välkommen att boka stuga via Sollerö Golfklubb som administrerar stuguthyrningen.

Kontakta oss på info@solgolf.se eller
Tel : 0250 – 222 36
Besök gärna vår hemsida www.solgolf.se